Home » Contact

 krakers@outlook.be

+32 (0)475 66 33 68

 

Reactie plaatsen

Reacties

Emmelie Demonie
3 maanden geleden

Beste,

Op zondag 31 juli 2022 vindt de Heksenstoet in Beselare (West-Vlaanderen) plaats. Na de stoet (vanaf 18.30 uur) voorzien wij een avondspel met muziek, dans en theater. Wij waren nog op zoek naar een muziekgroep met nederlandstalig repertoire en na wat googelen kwamen wij bij deze terecht.
Het zou gaan over een optreden van ong. 90 min. Is er mogelijkheid om ons een offerte door te sturen aub? Indien meer info gewenst, stel ze gerust.

Mvg,


Emmelie Demonie
Werkgroep Avondspel
Heksenstoet 2022

Kris Lievens
6 maanden geleden

We zijn nog op zoek naar een coverband voor op onze jaarlijkse kermis op zaterdag 25 september te Geel-Stelen. Graag vernemen we van u of u dan nog een gaatje inde agenda hebt en wat uw speelduur en tarieven zijn.

Sara Maes
2 jaar geleden

Beste,

wij zijn op zoek naar een coverband voor ons personeelsfeest.
Hoe werken jullie en wat is de prijs hiervan?

Alvast bedankt!

Mvg
Sara

Tom Crauwels
3 jaar geleden

Hallo, een tijdje geleden zag ik jullie op een feestje van vrienden van ons in le cirq in Hoogstraten. Super optreden. In mei 2021 (yep, nog effe) hou ik een feestje ter ere van mijn 50j, ook in le cirq. Zou het mogelijk zijn van mij wat info te bezorgen ivm jullie optreden, duur, prijs, eisen... Ik zag dat jullie toen eigen licht & sound bij hadden. Alvast dank voor meer info... Tom

Nancy
3 jaar geleden

Wat een prachtig optreden weer! Met de kräkers altijd opnieuw genieten van nostalgische muziek in een hedendaags rockende versie